Spoznajte nas

Z združevanjem napredne tehnologije do izjemnih storitev

Podjetje Meglenov NORM računalništvo k.d. smo ustanovili leta 1998 z namenom ponuditi storitve izdelave spletnih strani in drugih računalniških storitev. Od takrat smo se razvijali in prilagajali potrebam trga, z nenehnim sledenjem tehnološkemu napredku in širjenjem našega znanja na številna računalniška in multimedijska področja.

Danes smo ponosni na našo široko paleto storitev, ki vključujejo izdelavo spletnih strani, video in avdio produkcijo, fotografiranje, retuširanje, digitalizacijo, razmnoževanje medijev, spletno gostovanje, računalniško podporo in svetovanje. Naše delo temelji na profesionalnosti, zanesljivosti in zavezanosti k odličnosti.

V skrajšani obliki nas lahko preprosto poimenujete Normstudio. Ime izhaja iz besede "norma", ki predstavlja normativ ali standard. S tem želimo poudariti, da se osredotočamo na ustvarjanje kakovostnih izdelkov in storitev, ki sledijo najvišjim standardom in normativom.

Naše poslanstvo je pomagati našim strankam pri doseganju njihovih ciljev z uporabo naprednih tehnologij in pristopov. Stremimo k nenehnemu izboljševanju in rasti, saj želimo tudi v prihodnje ostati v koraku s tehnološkim razvojem in zagotavljati celovite storitve na najvišjem nivoju.

Veselimo se sodelovanja z vami in priložnosti, da skupaj uresničimo vaše projekte ter presežemo vaša pričakovanja.

Izdelava spletnih strani

Naš cilj je ustvariti privlačne, uporabniku prijazne in funkcionalne spletne strani, ki bodo ustrezale potrebam in pričakovanjem naših strank. Naše storitve zajemajo celoten proces izdelave spletnih strani, od načrtovanja in oblikovanja do razvoja, optimizacije in vzdrževanja. Skrbno poslušamo želje naših strank in zagotavljamo rešitve, ki bodo pripomogle k doseganju njihovih poslovnih ciljev na spletu.

Spletno gostovanje, virtualizacija in registracija .si domen

Naše storitve spletnega gostovanja zagotavljajo zanesljivo in varno okolje za vašo spletno stran ali aplikacijo, s hitrimi strežniki in stabilno povezavo. Poleg tega vam ponujamo možnost virtualizacije, ki omogoča optimalno izrabo virov in boljše upravljanje vašega spletnega okolja.

Poleg tega vam nudimo tudi registracijo .si domen, ki so ključnega pomena za vzpostavitev vaše spletne identitete in prisotnosti na slovenskem trgu. Naša ekipa strokovnjakov vam bo z veseljem pomagala pri izbiri prave domene in zagotovila podporo pri celotnem procesu registracije.

Pri Normstudiu se zavedamo pomembnosti kakovostnih storitev in podpore, zato se trudimo, da našim strankam nudimo celovite rešitve za njihove spletne potrebe.

Digitalizacija avdio in video materiala

Nudimo storitve digitalizacije avdio in video materiala vseh formatov. Naša ekipa strokovnjakov se ukvarja z digitalizacijo različnih vrst medijev, kot so VHS, HI8, MiniDV, Digital8, Video8, DAT, avdio kasete, gramofonske plošče in magnetofonske trakove. S tem postopkom vaše dragocene spomine in pomembne posnetke pretvorimo v digitalno obliko, kar omogoča enostavnejšo shranjevanje, dostop in deljenje z drugimi.

Z uporabo sodobne tehnologije in strokovnega znanja vam zagotavljamo kakovostno digitalizacijo, ki ohranja prvotno kakovost vašega avdio in video materiala ter ga ščiti pred poškodbami in izgubo, ki jih lahko povzročijo zastareli in občutljivi fizični mediji. Pri Normstudiu se zavedamo vrednosti vaših posnetkov in se trudimo, da jih ohranimo za prihodnje generacije.

Skeniranje fotografij, diapozitivov in negativov

V podjetju Normstudio nudimo storitev skeniranja fotografij, diapozitivov, filmskih negativov in pozitivov. Z našo opremo in strokovnim znanjem lahko skeniramo fotografije do velikosti A4 ter obdelamo diapozitive, filmske negative in pozitive.

Skeniranje vam omogoča, da svoje dragocene spomine in pomembne slike pretvorite v digitalno obliko, kar olajša shranjevanje, dostop in deljenje z drugimi. Digitalizacija slik prav tako pomaga pri ohranjanju kakovosti in preprečuje nadaljnjo poslabšanje zaradi staranja ali poškodovanja fizičnih materialov.

Pri Normstudiu se zavedamo vrednosti vaših fotografij in se trudimo, da jih ohranimo za prihodnje generacije z uporabo najboljše tehnologije in tehnik skeniranja.

Video produkcija

Nudimo storitve video produkcije, ki vključujejo tako studijsko kot terensko snemanje. Naša ekipa se ukvarja s snemanjem različnih vrst dogodkov, kot so predstavitve, intervjuji, govori, reklame, prireditve, koncerti, okrogle mize, poroke, rojstni dnevi, birme, pogrebi in še več.

Ne glede na vrsto dogodka ali projekta se prilagajamo različnim situacijam, da zagotovimo visokokakovostne posnetke, ki ustrezajo potrebam in željam naših strank. Poleg snemanja nudimo tudi storitve montaže in postprodukcije, s katerimi poskrbimo, da končni izdelek doseže želeni vizualni in zvočni učinek.

Pri Normstudiu se zavedamo pomena profesionalne video produkcije za učinkovito komuniciranje vašega sporočila ali ohranjanje dragocenih spominov. Zato se trudimo, da vsak projekt izpeljemo z največjo zavzetostjo, kreativnostjo in tehnično dovršenostjo.

Avdio produkcija

Ponujamo storitve avdio produkcije, ki obsegajo tako studijsko kot terensko snemanje. Naša ekipa se posveča snemanju glasbenikov, pevcev in govorcev v studijskem okolju, kjer lahko ustvarimo najboljše pogoje za kakovostno zvočno snemanje.

Prav tako nudimo terensko snemanje, ki vključuje koncerte, prireditve, govore in druge dogodke. Prilagajamo se različnim situacijam, da zagotovimo odlične rezultate, ki ustrezajo potrebam in željam naših strank.

Poleg snemanja ponujamo tudi storitve postprodukcije, kot so obdelava, miks, mastering in urejanje zvočnih posnetkov.

Pri Normstudiu se zavedamo pomena kakovostne avdio produkcije za uspešno predstavitev vašega projekta ali dogodka, zato se trudimo, da vsako naročilo izpeljemo z največjo profesionalnostjo, tehnično dovršenostjo in osebnim pristopom.

Fotografiranje

Ponujamo različne vrste fotografiranja, ki zajemajo tako studijsko kot terensko fotografijo. Med našimi storitvami nudimo studijsko fotografiranje portretov, družin, domačih ljubljenčkov in izdelkov, kjer skrbimo za ustrezno osvetlitev, kompozicijo in kakovost fotografij.

Poleg tega se ukvarjamo s terenskim fotografiranjem, ki vključuje nepremičnine, izdelke, poroke, prireditve, koncerte in druge dogodke. Prilagajamo se različnim situacijam, da zagotovimo odlične rezultate, ki ustrezajo potrebam in željam naših strank.

Pri Normstudiu se zavedamo pomena kakovostne fotografije in se trudimo, da vsak projekt izpeljemo z največjo profesionalnostjo, ustvarjalnostjo in zavzetostjo. Naš cilj je zajeti edinstvene trenutke in spomine ter jih ohraniti za prihodnost.

Retuširanje fotografij in grafična obdelava

Ponujamo storitve retuširanja fotografij in grafične obdelave, ki so ključnega pomena za doseganje najvišje kakovosti vaših fotografij in vizualnih materialov. Z uporabo najnovejših orodij in tehnik izboljšujemo in optimiziramo vaše fotografije, da ustrezajo vašim potrebam in pričakovanjem.

Med storitve retuširanja fotografij spadajo: izboljšanje kakovosti, osvetlitev temnejših delov, odstranjevanje napak, poživitev barv, dodajanje ali odstranjevanje elementov in še veliko več. Prav tako nudimo grafično obdelavo, ki vključuje oblikovanje, urejanje in optimizacijo slik za uporabo na spletu ali v tiskanih medijih.

Pri Normstudiu se zavedamo, da so visokokakovostne fotografije in vizualni materiali ključnega pomena za uspešno predstavitev vašega podjetja, projekta ali dogodka. Zato se trudimo, da vsako naročilo izpeljemo z največjo pozornostjo do detajlov, profesionalnostjo in osebnim pristopom, da dosežemo odlične rezultate, ki bodo navdušili vaše stranke in občinstvo.

Računalniška podpora in svetovanje

V podjetju Normstudio nudimo računalniško podporo in svetovanje za naše stranke. Naš cilj je zagotoviti kakovostne storitve, ki bodo pomagale izboljšati vaše poslovanje in rešiti morebitne težave z vašimi računalniškimi sistemi.

Naša ponudba vključuje računalniško podporo na daljavo in na terenu, kar omogoča hitro in učinkovito pomoč pri reševanju težav z vašimi računalniki in omrežji. Poleg tega nudimo storitve vnašanja podatkov, tehnične optimizacije delovanja spletnih strani in učenje uporabe naših rešitev na daljavo, kar zagotavlja, da boste lahko brez težav uporabljali naše izdelke in storitve.

Imamo bogate izkušnje in znanje s področja informacijske tehnologije, kar nam omogoča, da vam ponudimo celovite in prilagojene rešitve za vaše poslovne potrebe. Zavezani smo k odličnosti in zadovoljstvu strank ter si prizadevamo, da bomo vedno na voljo, ko nas potrebujete.

Zaupajte nam svoje potrebe po računalniški podpori in svetovanju ter prepričajte se, kako vam lahko naše storitve pomagajo pri doseganju vaših poslovnih ciljev ter zagotoviti nemoteno delovanje vaših računalniških sistemov.

Kontaktirajte nas in nam zaupajte svojo vizijo

V podjetju Normstudio smo zavezani k zagotavljanju vrhunskih storitev in podpore, ki vam bodo pomagale pri uresničevanju vaših projektov. Z veseljem vam bomo prisluhnili, razumeli vaše potrebe ter vam ponudili najboljše rešitve, prilagojene vašim specifičnim zahtevam.

Za več informacij o naših storitvah, dodatnih podrobnostih ali pridobitev ponudbe, nas kontaktirajte. Zaupajte nam svoje cilje in vizije, mi pa vam bomo pomagali uresničiti vaše projekte ter poskrbeli za kakovostne rezultate, ki bodo izpolnili vaša pričakovanja.

Veselimo se sodelovanja z vami!

Tomi Meglenov - Direktor